KÖPVILLKOR

Vi tillämpar 14 dagars öppet köp på alla varor.

Alla produkter säljs med 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen.

Fri frakt på alla ordrar !

Du som kund är dock ansvarig och betalar för returfrakten vid eventuell retur.

Vi skickar din order med Postnord och normal leveranstid är 2-7 dagar.

REKLAMATION

Vi vill att du alltid ska vara nöjd med det du handlar hos oss. Om du mot all förmodan skulle upptäcka ett fel på varan som vi skickat till dig så ska du kontakta vår kundtjänst per mail på info@byusforyou.se.
För att vi ska kunna hantera ditt ärende så behöver vi att du bifogar bilder av felet på produkten. Om du hellre föredrar så är du alltid välkommen att lämna in din reklamation i någon av våra butiken.

EJ UTHÄMTADE FÖRSÄNDELSER

Om paket inte hämtas ut och går i retur till oss, så debiterar vi dig en hanteringskostnad på 100.- Detta belopp dras av innan vi gör en återbetalning till dig.

RESERVATION FÖR SLUTFÖRSÄLJNING

Då vi har begränsat antal i varje storlek i våra butiker, reserverar vi oss för eventuell slutförsäljning. Om vi inte har varan i lager som du beställt så kontaktar vi dig omgående.

RETUR I WEBBSHOPPEN

När du handlat i vår webbshop men ångrar ditt köp är du själv ansvarig att skicka tillbaka varan till oss. Varan ska vara oanvänd. Detta gäller även byte av storlek. Du kan även returnera ditt webbköp i någon av våra butiker. Detta utan extra kostnad.

Returadress:
byus for you
Stockholmsvägen 55
181 32 Lidingö